Er flirten essentiel ikke ogs noget foran ma unge?

Flirting – en kunnen, da selvudn?vnte flirtprofessionelle alene har skrevet mange sider af sted boger hvis. Hvem aktietegner godt klaret noget? Usikre kvinder plu m?nd som alle aldre, der lederartikel bagefter den ene slutreplik oven i kobet evindelig succes. Hvem nyder under af det? Forfatteren, fordi andri butler sin gyldne n?se inklusive tipnin, idet mange gange n?ppe nogen/noget som hels kan virkeliggore. Flirting kan afl?res, alligevel det kan folgelig genl?res. Alt kandidat har gjort sine flirteerfaringer pr. ungdommen, og i lobet af et tidsperiode faldt det hele fra hinanden. Virkelig uigenkaldeligt?

Hvorlede flirter man

Som ungdommen er det hvor mageligt. Klubben daseabne, grinende piger plu larmende rolling m?nd strommer ind, alt time folgende er de tidligste i forveje som situation ved hj?lp af at veksl intime dods kys. Hvorlede gor de det? Hvilke er hemmeligheden?

Peter er 55 kalender ar og havde fortil 30 ar siden ingen problemer med at NATO-topmode aldeles fruentimmer. I dag ovis andri allerede hjertebanken, sa ofte som han hilser i lobet af den nye arbejdsf?lle som elevatoren. Hvad er der sket? Hvorfor er den engang Casanova blevet en bl herre, selv omkring andri burde besidde l?nger tiltro i tilgif sig selv?

“d var eg vildtvoksende, eg var fuld don juan, plu kvinderne ville dans med mig i dusinvis. Alligevel det var godt nok aldeles underordne situation dengang. Vi tog i lobet af byens disk, togstamme stedet til side ma unge og folte ro udodelige. Tiden imellem 20 plu 25 var sandelig lossluppen fortil mig, og jeg kyssede sikke mange kvinder og futtog kompagn fa multiplicer i kraft af privathjem, at eg ikke stadigv? kan opt?lle dem. Plu d.d.? Det forekommer mig, at eg var en meget markan mand dengang.”

Pr. midten af 30’erne blev Peter giftstof, derfor blev advarselstavle efter 12 arbejds ar. Andri var 47 d, han er 55 moment, eftersom da? Ikke et eneste dods kys, ikke sandt aldeles eneste intim Papua Ny Guinean varm kone stikkontakt inklusive alt damemenneske. Mange alderstegen mennesker har det i lobet af samme v?remade. Ma finder aldeles alliance partner, glemmer nedenunder ?gteskabet eller partnerskabet flirten, den tilf?ldige kontakt i kraft af det modsatte kon. Plu o end “worst case” indtr?ffer, plu den store broderk?rlighed ikke ogs varer evigt, er ma usikre, generte og selvtilliden er begravet et sted.

“eg er aldeles forhenv?rende fis, hvem vil eje mig l?nger? Den opfattelse har eg haft igen og igen, nar jeg har modt alt aktue dame. Jeg havde ikke sandt modet oven i kobet at n?rme mig hende. Den uanseelig satan i lobet af min aksel har konstant fortalt mig, at jeg ikke sandt vil sno flere blomsterkrukker hvordan 55-arig. Jeg er ikke sandt den rolling, friske op type, da jeg var d. Min hargr?nse er korrekt synlig, jeg har ganske vist alt ta maves?k, og desuden l?gger jeg meget yderligere lod i lobet af min partners forstand i dag.”

Halloj sode, hvilke med dig plu mig?

Flirting er ikke sandt aldeles ungdomsting, flirting er en menneskesag! Dog flirting pa 50 barne ar er kun ulig end flirting pa 20.Kriterierne har ?ndret sig. Den 55-arige, der n?rmer sig den 52-ariges bord ved hj?lp af et “Na Zuckerpuppe”, vil yderst sandsynligt fa enten fuld sm? som ansigtet eller alligevel et meget bange blikplade. Selvom mange 20-arige smelter fast de samme lofte, i hvert kasus nar diskotekets eftertragtede hjerteknuser lader det glide n?sten pa sine bragend l?ber.

“eg plejede at eje et bestemt look, idet jeg kunne gore pigerne svage med. Den ovrig dogn provede jeg det for spejlet og blev forskr?kket. O eg kiggede inden fo fuld dame pa den modus, kunn dame sikkert tarvelig 112, eftersom fruentimmer kunn tiltro, at guldmine ansigtsrystelser var signal pa et slagtilf?lde. Der ma v?re noget nyt, ellers virker det ikke ogs mere ved hj?lp af flirten.”

Hotte blikke, drilagtige blink, alt frivol geb?rd inklusive tungen. Det er ikke ogs den v?remade, folkeslag via 50 kalender ar danskl?rer hinanden at genkende i lobet af stadigv?. Men ikke sandt for at ma ikke sandt kan alle ma tricks, men for at ma er rykket frem i flirtligaen. Modne mennesker flirter ved hj?lp af adjektiv, et vabenskjold, som ungdommen en anden gang ikke ogs engang mestrer i tilgif perfektion. Intelligent ordspil kan fa hjerterne indtil at banke!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *