Som spanningen n kanner nar n snacka tillsamman ett flicka ni diggar

eller saken dar n far fran att aktivera dig fysiskt samt bliv spand. Ocks saken da kathet saso skapas bruten att du ej sta sig med e forsavit nagot. Aven negativa emotione befinner si viktiga pro tilldragning, odla lange det ar mer positiva emotioner ann negativa sa befinner sig mer emotione ungefa forgott forbattrin. Det kan liknas spann ett berg-och-dal-bana, ifall saken dar endas gar uppat alternativt bara gar ledse sa blir det icke i synnerhet dynamisk – skada variationen gor att saken da totala upplevelsen blir fortfarande starkare. Kathet fungerar ty ett forstarkare saso forstarker allaredan befintlig attraktion. Ett fran dina viktigaste arbetsredskap darfor at designa upphetsning befinner sig att ogonkasta.

Det som avgor din attraktivitet ar initialt ditt yttre och ditt kroppssprak

skad det finns ocksa flera icke-fysiska delar saso avgor din attraktivitet. Sasom personliga egenskaper samt hurdan kopiost n och tjejen ager gemensamt. Sjalv age skrivit mer om hur utseendet paverkar narvarande. Mi vill likas komplettera att attraktivitet ick befinner si nagot objektivt, inte me det nagon bedomer sasom attraktivt kan e annan avgora som anskramlig, dock sa inneha flertal nagon nagorlunda dyli tyck sta vad vi attraheras it darfor biologiska och sociala/kulturella faktorer. En foredome villi ett biologisk variabe ar halsomarkorer sam fertilitetsma och fertila ut anses mestadels mer attraktiva. Ett prov villig ett kulturell/social variabel befinner si do skonhetsideal vi paverkats it i var uppkomst.

5. Nytta

Darfor att nagon bona ens amna tanka efter dig som en mojlig erotis kompanjo sa kravs det att n inneha en hogt varde ino hennes ogon. Varde kan emanera grejer saso rang, skada saken da viktigaste skepnad itu varde skapar du sjalv genom att finnas till nago rot mo positiva emotione hos henne. Det kan exempelvis vara forsakra, upphetsnin, erkannande sam att hon tillats beror sig viktig samt konstig. Genom att besta nagon uppkomst till dessa emotione for henne, odl tillats du automatiskt en nytta – da hon evigt kommer vilja ha mer itu dessa emotione – vilket i praktiken blir detsamma som att hon vill innehava dej. Det befinner si verkligen en princip mi forsoker atfolj inom laka mitt leverne, att hela tiden bidraga nytt at andra, att forbattra upp andra istallet darfor at utgiv ne dem. Det viktiga narvarand befinner si att ni kan aldrig torska ditt eget nytta, sa det spelar ingen roll hurda massor du skanke bort. Ditt nytt blir enkom hogre hos andra ju mer ni skanke mo do. Tillsamman det tankesattet finns det ingen anledning att ICK hoja op andra.

Det finns fler tva principer som ar effektiva darfor att forhoja ditt nytta ino hennes ogon.

Det ar socialt handledning (sallskaplig proof pa engelska) sam hennes grad fran investering ino dej. Socialt hjal medfor att tjejen ser att andra folk vill vara med dig sam att de varderar de hogt. Allra kraftfullast blir det om de andra personerna befinner si flicko som liknar henne. Anledningen till att det stoder befinner sig att var hjarna diggar att fanga genvagar nar saken da kan, odla att saken dar slipper grubbla solo. Odl ifall tjejens hjarna uppfattar att andra allaredan bedomt de sasom ”bra”, emedan struntar hon inom att sol estimera dig, samt formodar istallet att n befinner si nago duktig frank av borjan.

Tank dej till exempe ett gosse som star solo spann nagon fasa alternativt nagon sasom star och snacka tillsammans par flicko som verkar innehava jattekul tillsammans honom. N tittar mojligtvis allena vem saso skulle bedomas saso mest snygg ino saken da laget?

Investering befinner si mott siffra ett pa, saso innebara hurda jatte- tid, emotione sam kraf tjejen investerar inom de. Ju mer hon investerar inom dig, ju hogre kommer ditt nytta bliva i hennes ogon. Sa istallet darfor at n aker mot tjejen, se at att hon garde mot dig. Eller istallet darfor at n bjuder pa bjudning, foresla att hon bjuder kungen aftonmal. Det befinner si intet oratt Belgiska kvinnliga personer att solo satsa ekonomisk inom tjejen, skada vart enkom vars ifall att dina emotioner nog kommer bli starkare fran det. Pa grund av tendera jag tillrada att hela tiden halla din rang fran investering en aning under alternativ pa dit pla som hennes, villig det sattet rusar inte dina emotioner ivag helt sta flinkt odla att du slipper att bliva stott.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *